EN

Poziv za podnošenje prijedloga za partnerstvo i najava dodjele bespovratnih sredstava na području medija – Europski parlament

Glavna uprava za komunikacije (DG COMM) Europskog parlamenta objavila je novi poziv za podnošenje prijedloga za partnerstvo i najavila dodjelu bespovratnih sredstava za sufinanciranje komunikacijskih aktivnosti namijenjenih promicanju i boljem razumijevanju identiteta, uloge i političke naravi Europskog parlamenta u području medija  (TV, radio i/ili online mediji). Rok za podnošenje prijedloga za partnerstvo (a u svrhu kasnijeg podnošenja zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru specifičnog poziva u kategoriji medija) je 28. veljače 2017., u ponoć.

Organizacije koje su se uspješno prijavile za partnerstvo u sklopu ovog poziva na dostavu prijedloga u 2016. godini odabrani su za cijelo vrijeme trajanja višegodišnjeg programa za dodjelu bespovratnih sredstava (2016.-2019.). Stoga se ne moraju ponovno prijavljivati za partnerstvo. No, partneri mogu podnijeti zahtjev za bespovratna sredstva u sklopu specifičnog poziva na dostavu projektnih prijedloga u kategoriji medija (COMM/SUBV/2017/M), čija se objava očekuje u ožujku 2017. 

Organizacije koje su podnijele zahtjev za partnerstvo, a koji je odbijen u okviru ovog poziva u 2016., mogu se ponovno prijaviti za partnerstvo u 2017. godini. 

Najava poziva za dostavu prijedloga projekata u kategoriji medija COMM/SUBV/2017/M. Objava poziva za dostavu projektnih prijedloga u kategoriji medija očekuje se tijekom prvog tromjesečja 2017. Samo se uspješno prijavljeni partneri (odabrani u 2016. i oni koji su podnijeli zahtjev za partnerstvo u 2017.), mogu prijaviti putem dodijeljenog identifikacijskog broja za partnerstvo. 

Više

 

 

© 2019 Agencija za elektroničke medije, Jagićeva 31, 10 000 ZAGREB, HRVATSKA
kontaktirajte nas